Fortjener din kjole en dag mere

Brylluppet er afholdt, og dagen har givet vidunderlige minder. Kjolen hænger stadig fremme og minder om dagen og alle de skønne øjeblikke. Den er næsten for god til bare at blive gemt væk.

 

Men din kjole kan sagtens stråle igen og give endnu en brud en vidunderlig dag. Du kan sætte din kjole til salg hos Ivalos Bryllup. Vi sælger brudekjoler, slør, tasker og sko og en masse tilbehør og pynt til bryllupper. Vi har både nye og brugte kjoler i vores showroom.

 

For at sætte din kjole til salg hos Ivalos Bryllup skal den være renset og uden skader. Kjolen får plads i vores showroom og kan prøves på lige fod med de nye kjoler, når vi har kommende brude på besøg. Vi køber ikke kjolen af dig, men din kjole får plads i butikken og dermed en virkelig god udstillingsplads for salg. Vores fordel er et varieret udvalg, og når din kjole er solgt, afregner vi en aftalt pris for salget.

 

Vil du gerne sælge din kjole, så skriv til os for en aftale. Du er naturligvis meget velkommen til at komme forbi og se om vores showroom er det rette sted.

Ivalos Bryllup ligger lige uden for Slagelse og har åben når du har tid.

 

Kig forbi vores facebookside side og skriv en besked, send os en mail eller ring på 28715321, hvis vi skal sælge din drømmekjole til en ny brud.